Лечение на увредена коса β-REFIBRE

Подобрена за програма за дълбоко възстановяване на косата базирана на 6 аминокиселини. Съдържа комплекс от 6 аминокиселини: серин, агринин, треонин, глицин, глутаминова киселина, карбоцистеин, който има незабавен регенериращ ефект. ß-каротинът е антиоксидант, който предпазва от фотостареене и насърчава растежа и възстановяването на тъканите . Зарежда косата с необходимата енергия, прави я по-стегната, по-плътна и здрава.
β-REFIBRE
Kategoria
β-REFIBRE

Лечение на увредена коса β-REFIBRE

Програмата е специално създадена, за да съживи сухата, чуплива и дехидратирана коса без плътност и еластичност. Възстановява увредените зони и подхранва косата с аминокиселини. Обновява и ревитализира благодарение от комбинацията на активни съставки и Amino Concentrée. Програмата за домашна грижа е препоръчително да бъде използвана в комбинация
Dostavka

Безплатна доставка

За всички поръчки на стойност над 60 лв.

Plashtane

Сигурни плащания

Удобни и сугурни начини за плащане.

Vrashtane

Право на връщане

Право на връщане до 14 дни след доставка на продукти.

β-REFIBRE

Активни съставки

Kokos

Mасло от kokос

Богато на витамини и мастни киселини, помагайки за по-силна и лъскава обвивка на косъма, кокосовото масло е в състояние да проникне в структурата на косата и да я подхрани.

Slantchogled

Слънчогледово масло

Подхранва косатаи лекува микропукнатините, възстановява повредени или тънки участъци от нишки, почиства дълбоко от мастните слоеве и други примеси.

Beta-Karotin

Бета-каротин

Бета-каротинът неутрализира най-опасните свободни радикали – полиненаситени киселини и синглетен кислород.

Serin

Серин

Съставка направена от копринени протеини, която има кондициониращи свойства и поддържа баланса на влагата на скалпа.