Кислородна терапия
OXYGEN

Oxygen е изключително подходяща за забързаното ежедневие на модерният човек, особено подходяща за всички хора изложени на замърсена околна среда, спортуващи активно и като превенция срещу проблеми на скалпа. Oxygen позволява в домашни условия да почистите добре скалпа, да засилите оксигенацията и да хидратирате дължините едновременно с това. Линията предлага баланс между почистване и хидратация, и се грижи да осигури необходимия кислород за да функционират правилно клетките на нашият скалп.
OXYGEN
Dostavka

Безплатна доставка

За всички поръчки на стойност над 60 лв.

Plashtane

Сигурни плащания

Удобни и сугурни начини за плащане.

Vrashtane

Право на връщане

Право на връщане до 14 дни след доставка на продукти.

OXYGEN

Активни съставки

Bambukov vaglen

Бамбуков въглен

Помага за премахването на химикалите от порите, ексфолира мъртвите клетки и стимулира растежа на нови, оставяйки кожата и косата да се чувстват еластични и гладки. Също така е ефективно средство против миризма, пречиствател и регулатор на влагата.

Kofein

Кофеин

Той е мощен стимулант, повишаващ метаболитната активност; ревитализира, тъй като подобрява оксигенацията и ободрява скалпа; има дрениращи свойства, защото помага за намаляване на задържането на вода и насърчава дренажа и елиминирането на застояли телесни течности. Има кератолитичен ефект, тъй като спомага за елиминирането на мъртвите клетки и подобрява

Serin

Тиолизин

Попълващото му действие намалява натрупването на себум върху скалпа, като кожата и косата изглеждат по-здрави и жизнени.

Pemza

Пемза

Реминерализираща и леко абразивна, пемзата е идеална за изглаждане и почистване благодарение на неутралното си pH, химическата си нетоксичност и текстурата, която не е нито твърде твърда, нито твърде мека.