Анти-ейдж програма
PRODIGE

Услуга за незабавно и цялостно възстановяване на силно увредена коса. Програмата връща косата към живот и възстановява естествената й сила, осигурявайки незабавен регенериращ ефект върху структурата. Системата за регенерация е подходяща за грижа за косата с различни видове увреждания, като има селективен ефект върху структурата на косата. Съдържа уникални липозоми Lifesaver – левцин, изолевцин, валин, хидролизирани пшенични протеини и креатин, както и таурин, калциев пантотенат, карбоцистеин, серин, глутаминова киселина, треонин, глицин, аргинин, сусамово масло.
Prodige
Medavita Lotion Concentree

ПРОФЕСИОНАЛНА КОЗМЕТИКА

Ние сме MEDAVITA

MEDAVITA ПАРТНЬОРИ

Собственик сте на
фризьорски салон?

ВИСОК КЛАС КОЗМЕТИКА

Професионални
терапии за коса и скалп

КОСАТА ТИ ЩЕ СЕ ВЛЮБИ В ТЯХ

Промоционални
оферти
MEDAVITA
Medavita Lotion Concentree

ПРОФЕСИОНАЛНА КОЗМЕТИКА

Ние сме MEDAVITA

MEDAVITA ПАРТНЬОРИ

Собственик сте на
фризьорски салон?

ВИСОК КЛАС КОЗМЕТИКА

Професионални
терапии за коса и скалп

КОСАТА ТИ ЩЕ СЕ ВЛЮБИ В ТЯХ

Промоционални
оферти
MEDAVITA
PRODIGE

Програма за ревитализация и анти-ейдж

Програмата Prodige възстановява естествената здравина на косата само за 4 седмици. Лечението се активира в салона и продължава у дома. Prodige е подходяща за всеки тип коса независимо дали е химически третирана или естествена, тъй като Prodige осигурява на косъма всички необходими аминокиселини, които той губи при третиране или с течение на времето. Може да разгледате продуктите от протокола за домашно лечение и възстановяване се състои от четири отделни продукта, които е препоръчително да бъдат използвани в комбинация.
PRODIGE

Продукти за терапия

Ревитализиращ анти-ейдж крем за коса PRODIGE MEDAVITA 50 ml.

55.00лв.
Поръчай

Ревитализиращ анти-ейдж спрей за коса PRODIGE MEDAVITA 150 ml.

82.00лв.
Поръчай

Регенериращ анти-ейдж серум за коса PRODIGE MEDAVITA

112.00лв.
Поръчай
Dostavka

Безплатна доставка

За всички поръчки на стойност над 60 лв.

Plashtane

Сигурни плащания

Удобни и сугурни начини за плащане.

Vrashtane

Право на връщане

Право на връщане до 14 дни след доставка на продукти.

PRODIGE

Активни съставки

Lipozomi

Липозоми

Включва BCAA (левцин, изолевцин, валин), както и креатин и хидролизирани пшенични протеини, които подхранват протеиновата структура на косата.

Seramidi

Серамиди

Ключови структурни елементи на роговия слой, които, запълвайки междуклетъчното пространство, здраво държат клетките заедно и спомагат за поддържането на целостта на защитната бариера

Taurin

Таурин

Намалява стареенето на косата. Възстановява здравината и жизнеността на косата, както чрез укрепване на космения фоликул и стимулиране на растежа, така и чрез придаване на структура на ствола.

Vitamin B5

Витамин Б5

Пантотенова киселина. овлажнява дълбоко структурата на косата, осигурява плътност и текстура, предотвратява разделянето на краищата. Укрепва структурата и удължава жизнения цикъл на меланина.

Susamovo maslo

Сусамово масло

Поради съдържанието на витамин Е, той има подхранващ, овлажняващ и регенериращ ефект, улеснява разресването.

Minerali

Минерали

Мед, желязо, силиций, цинк, магнезий. Те играят важна роля в биологичните функции и растежа, осигуряват на косата необходимото хранене.

Kashmireni proteini

Кашмирени протеини

Осигуряват защита, преструктурират, предотвратяват цепенето и счупването, ефективно възстановяват структурата на косата. Те са в състояние да проникнат във външните слоеве на епидермиса, увеличавайки нивото на влага.