Професионалисти в грижата за косата и скалпа
Ние сме Medavita.

За косата с любов!

Професионална козметика за коса MEDAVITA над 80 години история!

С грижа за скалпа и косата!

MEDAVITA терапии и програми за лечение с клинично тествани резултати.

Za nas
ЗА MEDAVITA
Повече от половин век история

Много се е променило от основаването на MEDAVITA преди повече от 80 години, но ние все още преследваме същите идеали. Всички наши продукти  предлагат максимална моментална ефикасност, съобразено с физиологията на скалпа и косата. Не приемеме компромиси при избора на съставки: само етерични масла и ултрачисти растителни екстракти, подбрани с голямо внимание по целия свят. Ефективност, уелнес и уважение са ключовите думи на MEDAVITA.

През 1939 година в Швейцария, фармацевтът Джанкарло Верон създава Lotion Concentrée – изключително ефективен био-органичен продукт против косопад. Така започва историята на Medavita и продължава до днес с богата гама продукти. MEDAVITA е съчетание от луксозна професионална козметика с натурални съставки от природата и иновациите в света на технологиите. Клинично тествани с международни сертификати и патенти. Това е светът на MEDAVITA!

Tehnologia
ПРОДУКТИ MEDAVITA
Технология на работа
Извличаме нашите екстракти по специална и прецизна технология, за да запазим тяхната ефективност. Процеса на извличане при всяка партида трае 55 дни и се следи внимателно от нашите специалисти. Качеството на всеки един продукт е винаги еднакво и гарантирано!