Полезно

MEDAVITA: Лечение на косопад

MEDAVITA: Лечение на косопад
Загубата на коса има ефективно решение! Не позволявайте на загубата на коса да влияе на самочувствието ви!

Вероятно сте чували за различни причини за косопад, но позволете ни да ви споделим за най-често срещаните.

 • През последната година един от най-честите проблеми за косопада стана прекарано заболяване COVID 19. За щастие този тип косопад се повлиява изключително добре от Locion Concentree. В над 85% от случаите загубата на коса спира още в първата седмица на лечение, последвана от нов растеж на здрава и плътна коса.
 • Много хора дори не подозират, че причина за техния косопад е  употребата на неподходящи шампоани. Изборът на шампоан е важен, но често подценен. С него трябва да бъдем изключително внимателни защото може да доведе до загуба на коса бавно във времето, но с трайни последици.

Неподходящите шампоани не почистват добре скалпа, това се вижда лесно с трихологична камера. Веднага, след като косата е измита с неподходящ шампоан фоликулите на косъма продължават да бъдат запушени и бавно в времето това постоянно запушване задушава косъма и той спира да расте.

 • Друга причина е генетично обусловения косопад- андрогенна алопеция – една от най-често срещаните форми.

Развива се на етапи, като при мъжете започва над слепоочията, а при жените от върха на главата.

За щастие MEDAVITA има доказана 85% ефективност дори при генетично заложения косопад.

Причината за тази висока ефективност е, че продуктът Lotion Concentree MEDAVITA е разработен специално да не потиска хормона тестостерон  (което правят по-голямата част продукти против косопад), а на вместо това създава нова връзка с него, като не позволява да бъде образуван ензима дихидротестостерон, който е отговорен за загубата на коса.

 • Алопеция Ареата – локална загуба на коса, най- често може да бъде излекувана напълно с Lotion Concentree
 • Хормоналния дисбаланс – след бременност, заболявания на щитовидната жлеза и др. Спирането на косопада след бременност е задача, с която Locion Concentree се справя ефективно и дълготрайно, точно както и косопадът при заболявания на щитовидната жлеза.
lechenie na kosopad

Ако досега не сте знаели, MEDAVITA е изключителен професионалист в грижата за скалпа и косата. Компанията е създател на един от най- ефективните продукти против косопад в световен мащаб.

Нека ви разкажем повече за създаването на Lotion Concentree, световно доказан продукт за лечение на косопад дори и в най-тежки форми, помогнал на хиляди хора по света.

Преди повече от 80 години в Швейцария фармацевта Джанкарло Верон създава един от първите био-органични продукти за коса, с него започва света на MEDAVITA.

В ден днешен Locion Concentree е патентован продукт с клинично тествани резултати и доказана успеваемост при:

 • Генетично обусловен косопад при мъже и жени
 • Косопад след прекарано заболяване
 • Косопад след бременност
 • Сезонен косопад
 • Забавен растеж на косата
 • Изтъняване на косменият фоликул

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *