Полезно

Толкова руса, колкото си поискаш!

Толкова руса, колкото си поискаш!
Да имаш здрава, красива и руса коса едновременно е възможно с правилната грижа!

Избора на шампоан е много важен, защото русата коса се нуждае от богата грижа за дължините и деликатно измиване, без пресушаване на скалпа. Една от честите грешки е ползването на тежки шампоани с цел по-силно подхранване, това води до запушване на порите на скалпа, което във времето може да доведе до косопад и изтъняване на косата.

Чувствителността на скалпа е много често оплакване при боядисването със супер изсветляващи бои затова е важно шампоана да се грижи и за кожата на скалпа, като балансира pH, хидратира кожата на скалпа и защитава от раздразнения.

Балсамите и маските за коса, които използваме трябва да имат обогатяващи структурата на косъма елементи, тъй като при третирането с различни изсветляващи продукти русите коси загубват много от тях и това води до накъсване, начупване на крайчетата и изтъняване на косъма. Правилната грижа за руси коси трябва да съдържа аминокиселини и протеини.

Blondie MEDAVITA е специално разработена за всички блондинки, които не искат да правят компромис с здравата коса.  Уникален комплекс от луксозни ефективни съставки в съчетание с 80 годишен опит в разработката на професионални козметични продукти за коса.

Линията Blondie MEDAVITA съдържа уникална комбинация от съставки – патентования комплекс Amino Concentree – комплекс от аминокиселини,  Хиалуронова киселина, Колаген, Серамиди и Амарант протеини, облечени в луксозни опаковки и аромат Givenchy. MEDAVITA предлага лукс и ефективност достойни за най- капризните блондинки.

Blondie MEDAVITA е изключително богата линия, в която можете да намерите както правилната грижа за косата и скалпа, така и неутрализиращи нежеланите жълти оттенъци продукти и тониращи безамонячни пигменти за различни цветови ефекти.

MEDAVITA

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *